Tuotteet

Footlogix® -jalkahoitotuotteet

Footlogix® -perheen tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja ainutlaatuisiin raaka-aineisiin, jotka on kehitetty yhteistyössä lääketeollisuuden, jalkojenhoidon ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa.

Footlogix-vaahtovoiteissa käytetään patentoitua Dermal Infusion -teknologiaa, jonka avulla vaikuttavat aineet imeytyvät syvälle ihoon auttaen säilyttämään ihon lämpötilan ja varmistaen näin aineiden vaikutuksen halutuilla alueilla. Vaahtovoiteet ovat kevyitä ja läpäisevät kosteutta jättämättä rasvaista jälkeä.

Tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja nopeavaikutteisia, tulokset nähtävillä jopa vuorokaudessa.

Footlogixin kehittäjä on jalkojenhoidon pioneeri tohtori Katharin von Gavel, jolla on yli 25 vuoden kokemus jalkojen hoidosta.

Kaikki Footlogix -tuotteet ovat turvallisia kaikille ihotyypeille, myös diabeetikoille.

Footlogix

Kosteuttavat voiteet

Footlogix DD -vaahtovoide herkälle iholle sisältää “Double-Defense” -kaksoissuojaominaisuuden, jonka ansiosta vaahtovoide on todellinen superkosteuttaja. Iho pysyy pitkään kosteutettuna ja vaikutus on samanaikaisesti sekä anti-aging että myös elvyttävä.

Koostumukseltaan voide on kevyt ja imeytyy nopeasti. Sisältää ureaa sekä Spiraleen® -leväuutetta, joka lievittää ihon ärsytystä. Kuivalle ja herkälle iholle, myös diabeetikolle. Soveltuu myös yövoiteeksi.


Footlogix 2 -vaahtovoide kuivalle iholle on tehokas kosteuttaja ja perusta jalkojen jokapäiväiselle hyvinvoinnille. Normaalille ja kuivalle iholle, myös diabeetikolle. Sisältää ureaa.

Nopeasti imeytyvä, kosteuttava vaahtovoide kuivalle iholle päivittäiseen käyttöön.

Footlogix 3 -vaahtovoide hyvin kuivalle iholle on erittäin tehokas kosteuttaja ja sopii erityisen kuiville jaloille sekä diabeetikon jaloille että ikääntymisestä aiheutuneiden oireiden hoitoon. Sisältää ureaa.

Footlogix 3+ -vaahtovoide halkeilevalle iholle on kehitetty kuivan ja halkeilevan ihon, erityisesti halkeilevien ja kivuliaiden kantapäiden sekä kovettumien hoitoon.

Sandaalien ja kankeiden työkenkien käyttö sekä avojaloin kulkeminen aiheuttavat herkästi kovettumia ja kantapäiden halkeilua. Sisältää urean lisäksi Evening Primrose (iltahelokki)
-öljyä, joka korjaa halkeilevan ihon rakennetta.

Erikoistuotteet

Footlogix 4 -vaahtovoide kylmille jaloille edistää mikroverenkiertoa (Arnica ja rosmariini) ja auttaa siten kroonisesti kylmistä jaloista kärsiviä. Urea sitoo kosteutta. Iho vahvistuu ja kylmyyden sekä puutuneisuuden tuntemukset vähenevät.

Footlogix 5-vaahtovoide runsaasta hikoilusta kärsiville jaloille sisältää tammenkuoresta tehtyä korkkiuutetta ja salviaa, jotka supistavat ihohuokosia ja vähentävät hien muodostumista. Luonnollisesti antimikrobinen.

Footlogix 8 -vaahtovoide väsyneille jalolle sisältää mm. hevoskanstanjauutetta, jolla on verenkiertoa edistäviä ominaisuuksia. Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) eli Amerikan taikapähkinä auttaa ehkäisemään tulehduksia.

Voide sopii kaikille, jotka joutuvat istumaan tai seisomaan pitkiä aikoja, diabeetikolle, raskauden aikana sekä myös suonikohjuista kärsiville tai jos joutuu käyttämään kompressiotukia. Sisältää 5% ureaa.

Footlogix-jalkadeodorantti sisältää teepuuöljyä neutraloimaan hajuja ja mentolia viilentämään ja raikastamaan jalkoja. Tuhoaa todistetusti hajuja aiheuttavia bakteereja.

Footlogix-kenkädeodorantti sisältää teepuuöljyä, joka tuhoaa hajuja aiheuttavia bakteereita ja jättää jalkineisiin raikkaan tuoksun. Ei vahingoita nahka- tai kangasjalkineita. Suihkautetaan suoraan jalkineisiin.

Antimikrobiset tuotteet

Esimerkiksi avojaloin kulkeminen yleisissä tiloissa kuten uimahallissa saattaa altistaa infektiolle. Footlogix-vaahtovoide hilseilevälle iholle vähentää ihon hilseilyä ja kuoriutumista sekä helpottaa sieni-infektion aiheuttamaa kutinaa varpaiden välissä.

Spiraleen® -leväuutteen ja muiden tehokkaiden anti-mikrobisten ainesosien ansiosta vahvistaa ja suojaa nihkeitä, tartunnalle alttiita jalkoja ja ehkäisee urheilijan syndroomaa. Ei lisätty kosteuttavia ainesosia.

Footlogix 7+ -vaahtovoide ärtyneelle iholle hoitaa kuivaa, karheaa tai kutiavaa ihoa. Auttaa myös sieni-infektion hoidossa ja soveltuu diabeetikolle tai silloin kun vastustuskyky on heikentynyt. Sisältää Spiraleen® -leväuutetta ja ureaa.

Spiraleen® -leväuute on tehokas hoitamaan kuivaa, karheaa, kutiavaa tai hiekkapaperin karheaa ihoa. Sopii ikääntymisen aiheuttamien jalkaongelmien hoitoon, diabeetikolle sekä silloin kun vastustuskyky on esimerkiksi sairaudesta johtuen heikentynyt.

Tehokas antimikrobista Spiraleen® -leväuutetta sisältävä suihke avuksi kynsisienen hoitoon. Tehoaa lievistä värimuutoksista aina sieni-infektioon asti.

Avokadouute ja Panthenol auttavat kynttä paranemaan infektion jälkeen.

Perushoitotuotteet

Antimikrobinen, pH-arvoltaan neutraali, mieto, puhdistava jalkakylpy pehmentää kuivat ja karheat jalat kuivattamatta ihoa.

Footlogix-jalkakuorinta sisältää orgaanista mikrolevää yhdistettynä korkealaatuisiin eteerisiin öljyihin. Kuorivana aineena kiillotettu hohkakivi kuorii jalat hellästi.

Kaksipuolinen jalkaviila, jossa on hyvin käteen sopiva varsi ja jota on kevyt käyttää. Materiaalina korkealaatuinen ruostumaton teräs.

Top 10, myydyimmät tuotteet

Footlogix® -perheen tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja ainutlaatuisiin raaka-aineisiin, jotka on kehitetty yhteistyössä lääketeollisuuden, jalkojenhoidon ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa.

Teepuuöljy on monikäyttöinen 100% luonnontuote saadaan australialaisesta Tea Tree -puusta.Voimakkaasti antiseptista eli bakteereja tappava, kipuja lievittävä sekä rauhoittava. Esimerkiksi tulehduksiin. palovammihin. Käyttö ulkoisesti.

Pihkavoide hoitaa sarvestunutta ja halkeilevaa ihoa. Se kosteuttaa  ja pehmittää ihoa tehden siitä joustavamman.  Ei hartsiallergikolle!

Helppokäyttöinen ja tehokas hoitoaina sisältää korkealaatuisia aineosia risiini- ja jojobaöljyä, ihoa kosteuttavaa shea-voita ja mehiläisvahaa sekä ihoa rauhoittavaa laventeliöljyä. Uudistaa, hoitaa ja pehmentää paksuuntunutta, hilseilevää ihoa. Ihanteellinen kovettumien ja halkeamien hoitoon, sekä erittäin kuivalle iholle.

Sopii erityisesti ihohautumien ja varvasvälihautumien hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn. Lampaanvilla imee tehokkaasti kosteutta, jolloin iho pysyy kuivana ja ehjänä.

Silikonituotteet, pohjalliset ja päkiäpehmusteet, jotka on tarkoitettu jalkojen itsehoidon apuvälineiksi ennaltaehkäisemään virheasentojen syntyä, sekä hoitamaan rasittuneita jalkoja.

Kätevä suihkusandaali monipuoliseen käyttöön. Kiinnitys imukupeilla lattiaan. Vinkki: Pesusandaali pesuvatiin jossa vettä, vati ovelle. Jalat puhtaaksi tullessasi ulkoa.

Onko jalkapohjien pesu hankalaa tai unohtuuko se helposti?

Suihkusandaali on nerokas keksintö, joka helpottaa elämää joka ikinen päivä! Suihkusandaalin avulla jalkojen pesusta tulee tehokasta, miellyttävää ja jopa hauskaa! Sandaali kiinnittyy kylpyhuoneen lattiaan pohjassa olevien imukuppien avulla, jolloin jalkaa on helppo hangata harjaksia vasten. Fyysiset rajoitteet saattavat myös estää jalkojen huolellista pesua.

Suihkusandaalin avulla se käy helposti vaikka tuolilla istuen. Suihkusandaalia on niin kiva käyttää, että homma hoituu vauvasta vaariin.

Mökkiaika lähestyy!

Kesämökillä juostaan saunaan, uimaan ja sisälle pitkin päivää. Hiekka ja roska kulkeutuu sisälle lasten temmellysten mukana. Laita sandaali sisäänkäynnin lähettyville, vesivadin pohjalle kiinnitettynä. Ohi kulkiessa on helppo pestä jalat ja mennä puhtain jaloin sisään. Suihkusandaali kannattaa pestä välillä vaikka pyykinpesukoneessa!

Käytetään kynnessä olevan halkeaman tai lohjenneen kynnen korjaamiseen tai vahvistamiseen. Kynnen pinta puhdistetaan ennen geelin levittämistä. Geeliä levitetään kynnen päälle ohut kerros ja annetaan kuivua muutaman minuutin ajan. Korjausgeeliä voidaan levittää muutama kerros päällekkäin.

Iloiset varpaat -superkantapäävoide on karheille, kuiville ja halkeileville kantapäille tarkoitettu erikoisvoide, joka kerran päivässä käytettynä tuottaa tulosta jo muutamassa päivässä. Sopii myös diabetikolle.

Ei suositella raskaana oleville.

Vinkki: Kokeile myös kuiville kyynärpäille.

Kosteuttava kynsienhoitoöljy kuiville ja halkeaville kynsille, kynsinauhoille käsiin ja jalkoihin. Pehmittää ja rauhoittaa ihoa. Aktiiviaineina jojoba-, helokki- ja laventteliöljyt sekä E- vitamiini.

Käyttö: Yksi tippa riittää viidelle kynnelle. Hierotaan kynnelle ja kynsinauhoille päivittäin.

Yhteystiedot

Onnen Jalat

Kirsi Mustonen
Puhelin: 0400 823 923
Sähköposti: Kirsi.m@onnenjalat.fi
www-osoite: www.onnenjalat.fi

Liike

Länsi-Pakila
Pakilantie 55
00660 HELSINKI

Aloe vera -kauppa

Ota yhteyttä

Scroll to Top